Te Koop

Op deze pagina vind je de paarden die te koop staan. Als fokkerij kunnen we namelijk niet alle paarden houden (hoe leuk ze ook zijn). Het is altijd mogelijk om een keer langs te komen om een kijkje te nemen. Neem daarvoor graag eerst contact met ons op. Soms is er meer te koop dan dat er op deze pagina wordt aangeboden.

Dúx van IJslanderij de Sijphoeve
FEIF-nummer: NL2014100031
Vader: Gumi frá Ilper Skák (NL1997100083)
Moeder: Beauty van IJslanderij de Sijphoeve (NL2007200114)

Dúx is een vriendelijke zesjarige ruin die de afgelopen drie jaar is hij in het bezit geweest van een jeugdige ruiter. Wegens tijdgebrek van de eigenaar staat hij nu via ons te koop. Dúx is verkeersmak, braaf bij de hoefsmid en gaat goed de trailer op.  Hij is het ideale paard voor lekkere bosritten en heeft ook potentie in de sport. Geïnteresseerd of nog vragen? Neem gerust contact met ons op en kom langs.


DraumurFEIF-nummer: NL2011100178
Vader: Gandur von Erlengrund (DE1998110485)
Moeder: Dúkka van de Meulenkamp (NL1999200062)

Draumur is het perfecte paard voor kinderen en/of voor mensen die opzoek zijn naar een rustig en bomproef paard. Deze ruin schrikt nergens van op. Draumur heeft de afgelopen drie jaar veel kinderen op zijn rug gehad en heeft bij zijn vorige eigenaar ook voor de kar gelopen. Naast zijn fijne karakter vallen natuurlijk ook zijn ‘looks’ op met zijn bijzondere kleur en fantastische manen! Wegens tijdgebrek van de eigenaar staat hij nu via ons te koop. Geïnteresseerd of nog vragen? Neem gerust contact met ons op en kom langs.